خوردن خرما در ماه رمضان بیش از هر ماده غذایی دیگری توصیه می شود. جالب است بدانید رسول اکرم (ص) نیز به این میوه اهمیت زیادی داده و دردوران حیات مبارکشان افطار خویش را با خرما آغاز کرده و سحر نیز به خرما روزه می گرفته اند.
این میوه همیشه بین ایرانیان در روزهای ماه رمضانطرفداران بسیاری داشته است. در مقاله زیر نگاهی به ارزش غذایی این میوه انداخته ایم.
ارزش غذایی خرما :
در هر 100 گرم خرمای تازه |
|
انرژی |
250 کیلوکالری |
کربوهیدرات |
68 گرم |
پروتئین |
2 گرم |
چربی |
0.2 گرم |
آهن |
1 میلی گرم |
روی |
0.3 میلی گرم |